Guidningar på Svenska Teatern

Hur ser ett dräktlager ut på en teater och vilka olika yrkesgrupper arbetar i huset? Vad är en bakscen och vad gömmer sig där?

Upplev Svenska Teatern på ett annorlunda sätt genom att ta del av en kulisstur som tar dig bakom scenen och till utrymmen du som publik annars inte får uppleva.

Topelius guidningar


KULISSTURER PÅ BESTÄLLNING

På grund av säkerhetsskäl och guidningarnas natur arrangeras inga ordinarie guidningar i teatern under hösten 2020. 

Guidningar görs för grupper som består av minst 5 och max 25 personer. En guidning tar ca 70 minuter. Observera att det finns trappor och smala gångar som passeras under rutten. Ifall din grupp har specialbehov önskar vi att det meddelas i förväg så att vi kan beakta detta i planeringen av rutten.  

Pris: 8€/person inkl. moms. Betalningen sker antingen på plats eller via räkning (tillkommer faktureringsavgift).

OBS! Guidningar görs främst kl. 9.30-11 samt 15-17.30. Guidningarna ordnas på begäran med förbehållning om att alla datum inte är möjliga då vi måste beakta teaterns andra dagliga verksamheter.

För bokning av guidningar för grupper, kontakta vår publikarbetare noona.leppinen(a)svenskateatern.fi, eller ring växeln, 09-6162 11.

 

 

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close